Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coin Heist

Coin Heist

06/01/2017 | Flixfilm

Se Coin Heist på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Emily Hagins
Skuespillere: Alex Saxon, Alexis G. Zall, Sasha Pieterse, Jay Walker
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da en krise truer med at ødelægge deres skole, lægger fire teenagere en vovet plan for at skaffe 10 mio. dollars. Første skridt er at bryde ind i USA's møntfabrik.


Se Coin Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCoin Heist havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coin Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coin Heist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coin Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coin Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar