Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coin Heist

Coin Heist

06/01/2017 | Flixfilm

Coin Heist på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: Emily Hagins
Skuespillere: Alex Saxon, Alexis G. Zall, Sasha Pieterse
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en krise truer med at ødelægge deres skole, lægger fire teenagere en vovet plan for at skaffe 10 mio. dollars. Første skridt er at bryde ind i USA's møntfabrik.

Coin Heist havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coin Heist på YouTube.Se Coin Heist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Coin Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coin Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coin Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coin Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar