Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Feet

Cold Feet

15/07/2020 | Flixfilm

Se Cold Feet på Netflix

Indspilningsår: 1997–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Nesbitt, Robert Bathurst, John Thomson, Hermione Norris
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: På et eksklusivt feriested væves to pars skæbner sammen, da kvinden i det ene par uventet løber ind i en gammel flamme, som tøver med at fri til sin kæreste.


Se Cold Feet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cold Feet havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Feet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cold Feet:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cold Feet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Feet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar