Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Harbour

Cold Harbour

15/04/2017 | Flixfilm

Se Cold Harbour på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Carey McKenzie
Skuespillere: Tony Kgoroge, Fana Mokoena, Nan Yu, Deon Lotz
Spilletid: 73 min
Land: South Africa
Sprog: Xhosa, English, Afrikaans
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da en krig bryder ud mellem bander og smuglere i Sydafrikas Cape Town, bliver en ærlig politimand tvunget til at arbejde for en magtfuld bagmand.


Se Cold Harbour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Cold Harbour havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Harbour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Harbour herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cold Harbour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Harbour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar