Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cold Justice: Sex Crimes

21/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alicia O'Neill, Casey Garrett, Jesse Alvarado, Cami Green
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: To tidligere anklagere rejser rundt i USA for at lede efter nye spor og vidner i uopklarede sager, der har involveret seksuelle overgreb.


Se Cold Justice: Sex Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Justice: Sex Crimes herunder:Fra premieredatoen (21. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cold Justice: Sex Crimes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar