Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Justice: Sex Crimes

Cold Justice: Sex Crimes

21/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Cold Justice: Sex Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alicia O'Neill, Casey Garrett, Jesse Alvarado, Cami Green
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: To tidligere anklagere rejser rundt i USA for at lede efter nye spor og vidner i uopklarede sager, der har involveret seksuelle overgreb.


Se Cold Justice: Sex Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Justice: Sex Crimes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cold Justice: Sex Crimes (Sexforbrydelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Justice: Sex Crimes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore