Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Prey 2

Cold Prey 2

20/12/2013 | Flixfilm

Se Cold Prey 2 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Mats Stenberg
Skuespillere: Ingrid Bolsø Berdal, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Arne Hagen, Johanna Mørck
Spilletid: 86 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter en oprivende ildprøve i vildnisset når den enlige overlevende civilisationen, hvor hun står over for bjergmanden, der dræbte hendes venner.


Se Cold Prey 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCold Prey 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Prey 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Prey 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cold Prey 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Prey 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar