Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Water Cowboys

Cold Water Cowboys

08/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Cold Water Cowboys på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Tiller, Adam Dodd, Richard Gillett, Conway Caines
Spilletid: 46 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Mød seks kaptajner, hvis besætninger fisker i det iskolde vand i Nordatlanten og kæmper mod gigantiske bølger og isbjerge, mens de forsøger at holde fiskeriet i live.


Se Cold Water Cowboys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Water Cowboys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Water Cowboys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar