Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cold Water Cowboys

08/01/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Tiller, Adam Dodd, Richard Gillett, Conway Caines
Spilletid: 46 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Mød seks kaptajner, hvis besætninger fisker i det iskolde vand i Nordatlanten og kæmper mod gigantiske bølger og isbjerge, mens de forsøger at holde fiskeriet i live.


Se Cold Water Cowboys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cold Water Cowboys herunder:Fra premieredatoen (8. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cold Water Cowboys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar