Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cold Water Cowboys

Cold Water Cowboys

08/01/2018 | Flixfilm

Se Cold Water Cowboys på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Tiller, Adam Dodd, Richard Gillett, Conway Caines
Spilletid: 46 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Mød seks kaptajner, hvis besætninger fisker i det iskolde vand i Nordatlanten og kæmper mod gigantiske bølger og isbjerge, mens de forsøger at holde fiskeriet i live.

Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cold Water Cowboys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cold Water Cowboys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cold Water Cowboys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar