Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colin Quinn: Red State Blue State

Colin Quinn: Red State Blue State

10/08/2019 | Flixfilm

Colin Quinn: Red State Blue State på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Bobby Moresco
Skuespillere: Colin Quinn
Spilletid: 65 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Standupkomikeren Colin Quinn afslører højre- og venstrefløjens hykleri i denne special, der er baseret på hans politisk ladede Off-Broadway-show.

Colin Quinn: Red State Blue State havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colin Quinn: Red State Blue State på YouTube.Se Colin Quinn: Red State Blue State på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Colin Quinn: Red State Blue State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colin Quinn: Red State Blue State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colin Quinn: Red State Blue State, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colin Quinn: Red State Blue State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar