Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colin Quinn: Red State Blue State

Colin Quinn: Red State Blue State

10/08/2019

Se Colin Quinn: Red State Blue State på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Colin Quinn
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Standupkomikeren Colin Quinn afslører højre- og venstrefløjens hykleri i denne special, der er baseret på hans politisk ladede Off-Broadway-show.


Se Colin Quinn: Red State Blue State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Colin Quinn: Red State Blue State havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Colin Quinn: Red State Blue State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colin Quinn: Red State Blue State herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colin Quinn: Red State Blue State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colin Quinn: Red State Blue State stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar