Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colin Quinn: The New York Story

Colin Quinn: The New York Story

18/11/2016 | Flixfilm

Colin Quinn: The New York Story på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Jerry Seinfeld
Skuespillere: Colin Quinn
Spilletid: 62 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: SNL-veteranen optræder med sit show, som fortæller historien om New York og de mennesker, der former byens personlighed. Instrueret af Jerry Seinfeld.

Colin Quinn: The New York Story havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colin Quinn: The New York Story på YouTube.Se Colin Quinn: The New York Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Colin Quinn: The New York Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colin Quinn: The New York Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colin Quinn: The New York Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colin Quinn: The New York Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar