Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colin Quinn: The New York Story

Colin Quinn: The New York Story

18/11/2016 | Flixfilm

Se Colin Quinn: The New York Story på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jerry Seinfeld
Skuespillere: Colin Quinn
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: SNL-veteranen optræder med sit show, som fortæller historien om New York og de mennesker, der former byens personlighed. Instrueret af Jerry Seinfeld.


Se Colin Quinn: The New York Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkColin Quinn: The New York Story havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Colin Quinn: The New York Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colin Quinn: The New York Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colin Quinn: The New York Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colin Quinn: The New York Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar