Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colkatay Columbus

Colkatay Columbus

25/08/2017 | Flixfilm

Se Colkatay Columbus på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Saurav Palodhi
Skuespillere: Mir Afsar Ali, Anirban Bhattacharya, Gaurav Chakrabarty, Ritabhari Chakraborty
Spilletid: 126 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Da Christopher Columbus på mystisk vis dukker op i nutidens Kolkata i Indien, beder to unge mænd ham om gode råd til at opnå succes.


Se Colkatay Columbus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkColkatay Columbus havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Colkatay Columbus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colkatay Columbus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colkatay Columbus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colkatay Columbus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar