Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collateral Beauty

Collateral Beauty

18/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Collateral Beauty på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Peña
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En marketingchef, der kæmper med tabet af sin datter, finder mening med livet ved at skrive breve, mens hans kolleger forsøger at få ham til at konfrontere sorgen.


Se Collateral Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Collateral Beauty (Skønheden i alting) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Collateral Beauty (Skønheden i alting) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Collateral Beauty herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Collateral Beauty (Skønheden i alting) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collateral Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar