Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Collateral Beauty

18/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Peña
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: En marketingchef, der kæmper med tabet af sin datter, finder mening med livet ved at skrive breve, mens hans kolleger forsøger at få ham til at konfrontere sorgen.


Se Collateral Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Collateral Beauty (Skønheden i alting) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Collateral Beauty (Skønheden i alting) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Collateral Beauty herunder:Fra premieredatoen (18. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Collateral Beauty (Skønheden i alting) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Collateral Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar