Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collateral

Collateral

09/03/2018 | Flixfilm

Se Collateral på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Carey Mulligan, Jeany Spark, Nicola Walker, Nathaniel Martello-White
Spilletid: 57 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.


Se Collateral på Netflix

Anmeldelse: Collateral

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCollateral (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Collateral (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Collateral herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Collateral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collateral (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar