Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collateral

Collateral

09/03/2018 | Flixfilm

Collateral på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carey Mulligan, Nathaniel Martello-White, Hayley Squires
Spilletid: 230 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.Se Collateral på Netflix
Anmeldelse: Collateral

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Collateral (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Collateral på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Collateral (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collateral (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Collateral, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Collateral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar