Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collateral

Collateral

09/03/2018 | Flixfilm

Se Collateral på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carey Mulligan, Nathaniel Martello-White, Hayley Squires
Spilletid: 230 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.

Collateral (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Collateral på NetflixAnmeldelse: Collateral

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Collateral (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collateral (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Collateral, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Collateral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar