Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

College

01/04/2015 | Flixfilm

Se College på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Deb Hagan
Skuespillere: Drake Bell, Andrew Lewis Caldwell, Andree Moss, Carolyn Moss
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: I denne komedie med Kevin Covais fra American Idol tager tre high school-elever på en vild weekend for at feste igennem og besøge et college.


Se College på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCollege havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om College ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til College herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til College er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at College stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar