Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Collide

01/11/2018 | Flixfilm

Se Collide på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Eran Creevy
Skuespillere: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins, Ben Kingsley
Spilletid: 99 min
Land: UK, Germany, China, USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En amerikaner, der har bosat sig i Tyskland, trækkes ned i den farlige men lukrative underverden, da han får besked om, at hans kæreste har brug for en dyr operation.


Se Collide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCollide havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Collide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Collide herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Collide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar