Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collision

Collision

16/06/2022 | Flixfilm

Collision på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Fabien Martorell
Skuespillere: Langley Kirkwood, Tessa Jubber, Mpho Sebeng
Spilletid: 99 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Gennem en skæbnesvanger dag må en korrupt forretningsmand og hans selskabelige kone forsøge at redde deres datter fra en berygtet forbryderkonge.

Collision havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Collision på YouTube.Se Collision på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Collision ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collision stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Collision, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Collision er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar