Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Collision

Collision

01/04/2019 | Flixfilm

Se Collision på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Romance, Thriller
Instruktør: David Marconi
Skuespillere: Frank Grillo, Jaimie Alexander, Roschdy Zem, Marie-Josée Croze
Spilletid: 101 min
Land: France
Sprog: English, French, Arabic
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: På deres bryllupsrejse til Marokko tager et nygift par af sted på en dagstur i Sahara. Det varer ikke længe, før de er faret vild i det øde ørkenlandskab.


Se Collision på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCollision havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Collision ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Collision herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Collision er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Collision stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar