Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colombia: Wild Magic

Colombia: Wild Magic

22/05/2017 | Flixfilm

Colombia: Wild Magic på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar afslører Colombias biodiversitet og viser utrolige udsigter og indfødt dyreliv, der har hjemme i dette skrøbelige økosystem.

Colombia: Wild Magic havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colombia: Wild Magic på YouTube.Se Colombia: Wild Magic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Colombia: Wild Magic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colombia: Wild Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colombia: Wild Magic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colombia: Wild Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar