Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colombia: Wild Magic

Colombia: Wild Magic

22/05/2017 | Flixfilm

Se Colombia: Wild Magic på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar afslører Colombias biodiversitet og viser utrolige udsigter og indfødt dyreliv, der har hjemme i dette skrøbelige økosystem.


Se Colombia: Wild Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkColombia: Wild Magic havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Colombia: Wild Magic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colombia: Wild Magic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colombia: Wild Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colombia: Wild Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar