Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colombiana

Colombiana

01/12/2013 | Flixfilm

Se Colombiana på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Zoe Saldana, Jordi Mollà, Lennie James, Amandla Stenberg
Spilletid: 108 min
Land: France, Mexico, USA, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den ni-årige Cataleya er vidne til mordet på sine forældre. Hun slipper med nød og næppe fra massakren og søger tilflugt i USA hos sin onkel, der er gangster.


Se Colombiana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkColombiana havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Colombiana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colombiana herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colombiana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colombiana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar