Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Colonia

16/11/2021 | Flixfilm

Colonia på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Florian Gallenberger
Skuespillere: Emma Watson, Daniel Brühl, Michael Nyqvist
Spilletid: 110 min
Land: Germany, France, Luxembourg, United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da en ung kvindes kæreste rodes ind i et kup i Chile, prøver hun at befri ham fra en fangelejr, der giver sig ud for at være et kollektiv, ved frivilligt at tilmelde sig.

Colonia havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colonia på YouTube.Se Colonia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Colonia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colonia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colonia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colonia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar