Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Color Me Barbra

Color Me Barbra

18/07/2018 | Flixfilm

Se Color Me Barbra på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Dwight Hemion
Skuespillere: Barbra Streisand
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I sit første show i farver viser Barbra forbløffende koreograferede præstationer på Philadelphia Museum of Art, i et cirkus og til en koncert.

Color Me Barbra havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Color Me Barbra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Color Me Barbra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Color Me Barbra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Color Me Barbra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Color Me Barbra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar