Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colors of Love

Colors of Love

02/05/2022 | Flixfilm

Colors of Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Bradley Walsh
Skuespillere: Jessica Lowndes, Chad Michael Murray, Dennis Andres
Spilletid: 85 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Efter at være flyttet tilbage til sin hjemby i Montana kæmper en bibliotekar for at bevare sin brors charmerende gamle hotel og ender med at falde for entreprenøren.

Colors of Love havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colors of Love på YouTube.Se Colors of Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Colors of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colors of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colors of Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colors of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar