Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Colors

06/02/2014 | Flixfilm

Se Colors på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Dennis Hopper
Skuespillere: Sean Penn, Robert Duvall, Maria Conchita Alonso, Randy Brooks
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En veteran i Los Angeles politis antibandeenhed og hans nye partner beordres til at sætte ind mod den tiltagende bandevold i slumkvartererne i det østlige Los Angeles.


Se Colors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkColors havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Colors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Colors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Colors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar