Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Colour Me Kubrick

Colour Me Kubrick

04/02/2015 | Flixfilm

Colour Me Kubrick på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne anderledes komedie er baseret på en sand historie om en småsvindler, der gav sig ud for at være instruktøren Stanley Kubrick i 1990'erne.

Colour Me Kubrick havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Colour Me Kubrick på YouTube.Se Colour Me Kubrick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Colour Me Kubrick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Colour Me Kubrick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Colour Me Kubrick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Colour Me Kubrick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar