Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Come Play

Come Play

01/08/2022 | Flixfilm

Come Play på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Jacob Chase
Skuespillere: Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.
Spilletid: 96 min
Land: United States, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ensom dreng ønsker sig en ven og søger trøst i sin tablet. Her møder han et mystisk væsen, der vil føre en dyster drøm ud i livet.

Come Play havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Come Play på YouTube.Se Come Play på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Come Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Come Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Come Play, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Come Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar