Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Come Sunday

Come Sunday

13/04/2018 | Flixfilm

Se Come Sunday på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Joshua Marston
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Gerard Catus, Allie McCulloch, LaKeith Stanfield
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En troskrise sender den navnkundige fundamentalistiske prædikant Carlton Pearson ad en ny spirituel vej, som sætter alt, han holder kært, på spil.


Se Come Sunday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Come Sunday havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Come Sunday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Come Sunday:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Come Sunday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Come Sunday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar