Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Come Sunday

Come Sunday

13/04/2018 | Flixfilm

Come Sunday på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Joshua Marston
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Gerard Catus, Allie McCulloch
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En troskrise sender den navnkundige fundamentalistiske prædikant Carlton Pearson ad en ny spirituel vej, som sætter alt, han holder kært, på spil.Se Come Sunday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Come Sunday havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Come Sunday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Come Sunday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Come Sunday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Come Sunday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Come Sunday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar