Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Comeback

20/12/2018 | Flixfilm

Se Comeback på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Natasha Arthy
Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Sarah-Sofie Boussnina, Peder Thomas Pedersen, Roberta Reichhardt
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da hans teenagedatter kommer tilbage i hans liv, indser en falleret komiker, at deres forhold kan blive afgørende for, om det lykkes for ham at genoplive sin karriere.


Se Comeback på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Comeback havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Comeback ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Comeback:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Comeback er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comeback stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar