Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comedians in Cars Getting Coffee

Comedians in Cars Getting Coffee

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Comedians in Cars Getting Coffee på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jerry Seinfeld
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Jerry Seinfelds mobile talkshow kombinerer kaffe, grin og gamle biler i finurlige, koffein-fyldte eventyr med de skarpeste hjerner i comedy.


Se Comedians in Cars Getting Coffee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Comedians in Cars Getting Coffee (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Comedians in Cars Getting Coffee (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Comedians in Cars Getting Coffee herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Comedians in Cars Getting Coffee er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comedians in Cars Getting Coffee (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar