Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comedians of the World

Comedians of the World

01/01/2019 | Flixfilm

Se Comedians of the World på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neal Brennan, Nicole Byer, Urzila Carlson, Chris D'Elia
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne internationale standupserie præsenterer et alsidigt sæt med komikere fra 13 områder, der giver deres perspektiv på, hvad der er sjovt rundt omkring i verden.


Se Comedians of the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkComedians of the World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Comedians of the World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Comedians of the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Comedians of the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comedians of the World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar