Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comedians of the World

Comedians of the World

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Comedians of the World på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neal Brennan, Nicole Byer, Urzila Carlson, Chris D'Elia
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Denne internationale standupserie præsenterer et alsidigt sæt med komikere fra 13 områder, der giver deres perspektiv på, hvad der er sjovt rundt omkring i verden.


Se Comedians of the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Comedians of the World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Comedians of the World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Comedians of the World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Comedians of the World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comedians of the World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore