Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comedy Premium League

Comedy Premium League

20/08/2021 | Flixfilm

Comedy Premium League på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Prajakta Koli, Rytasha Rathore, Samay Raina
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Med satiriske sketcher, frække debatter og svidende roasts, konkurrerer 16 af Indiens sjoveste entertainere i hold om at blive kåret som de ultimative komediekonger.

Comedy Premium League (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Comedy Premium League på YouTube.Se Comedy Premium League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Comedy Premium League (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comedy Premium League (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Comedy Premium League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Comedy Premium League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar