Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comfort and Joy

Comfort and Joy

01/01/2022 | Flixfilm

Comfort and Joy på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Comedy
Instruktion: Bill Forsyth
Skuespillere: Bill Paterson, Eleanor David, Clare Grogan
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter hans kæreste pludselig forlader ham, ender en sønderknust radiovært med at mægle i en bittersød fejde om is mellem to familier.

Comfort and Joy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Comfort and Joy på YouTube.Se Comfort and Joy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Comfort and Joy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comfort and Joy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Comfort and Joy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Comfort and Joy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar