Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope

Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Morgan Spurlock tager til Comic-Con, den årlige messe, der trækker mere end 100.000 tegneserie-, science-fiction- og fantasy-elskere til San Diego.


Se Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar