Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope

Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope

01/08/2014 | Flixfilm

Se Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Morgan Spurlock tager til Comic-Con, den årlige messe, der trækker mere end 100.000 tegneserie-, science-fiction- og fantasy-elskere til San Diego.

Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar