Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coming to America

Coming to America

04/10/2015 | Flixfilm

Se Coming to America på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Paul Bates, Eddie Murphy, Garcelle Beauvais, Feather
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En afrikansk prins er utilfreds med sit beskyttede liv og drager til USA som en mand af arbejderklassen for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom.


Se Coming to America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkComing to America havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coming to America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coming to America herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coming to America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coming to America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar