Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coming to America

Coming to America

04/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Coming to America på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Paul Bates, Eddie Murphy, Garcelle Beauvais, Feather
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En afrikansk prins er utilfreds med sit beskyttede liv og drager til USA som en mand af arbejderklassen for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom.


Se Coming to America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Coming to America havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coming to America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coming to America herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coming to America er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coming to America stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar