Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coming to America

Coming to America

16/03/2022 | Flixfilm

Coming to America på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: John Landis
Skuespillere: Eddie Murphy, Paul Bates, Garcelle Beauvais
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En afrikansk prins er utilfreds med sit beskyttede liv og drager til USA som en mand af arbejderklassen for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom.

Coming to America havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coming to America på YouTube.Se Coming to America på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Coming to America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coming to America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coming to America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coming to America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar