Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Comme un aimant

Comme un aimant

16/03/2022 | Flixfilm

Comme un aimant på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Short, Drama
Instruktion: Olivier Vandenbussche
Skuespillere: Jerry Henning, Pierre Saintons, Afazali Dewaele
Spilletid: 14 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe barndomsvenner, der efterhånden kommet i 30'erne, lever stadig et sorgløst liv med småkriminalitet, da livets alvor pludselig kommer meget tæt på.

Comme un aimant havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Comme un aimant på YouTube.Se Comme un aimant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Comme un aimant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Comme un aimant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Comme un aimant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Comme un aimant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar