Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Community

Community

01/04/2020 | Flixfilm

Se Community på Netflix

Indspilningsår: 2009–2015
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Advokaten Jeff Wingers eksamen viser sig at være svindel, og han må tilbage til universitetet. Her møder han studerende og lærere med lige så tvivlsomme papirer.Se Community på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Community (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Community (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Community:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Community er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Community (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar