Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Como Caído del Cielo

Como Caído del Cielo

24/12/2019 | Flixfilm

Como Caído del Cielo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den kendte mexicanske skuespiller og sanger Pedro Infante sendes tilbage til Jorden i skikkelse af en imitator for at ændre sit ry som skørtejæger og komme i himlen.

Como Caído del Cielo havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Como Caído del Cielo på YouTube.Se Como Caído del Cielo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Como Caído del Cielo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Como Caído del Cielo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Como Caído del Cielo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Como Caído del Cielo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar