Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Company of Heroes

Company of Heroes

15/10/2021 | Flixfilm

Se Company of Heroes på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, War
Instruktion: Don Michael Paul
Skuespillere: Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones, Dimitri Diatchenko
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Under den sidste store tyske offensiv ved Anden Verdenskrig sætter en gruppe allierede soldater sig mod alle odds for at vende krigen.

Company of Heroes havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Company of Heroes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Company of Heroes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Company of Heroes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Company of Heroes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Company of Heroes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar