Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Compliance

Compliance

01/09/2014 | Flixfilm

Compliance på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: Craig Zobel
Skuespillere: Ann Dowd, Dreama Walker, Pat Healy
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Dette fortættede drama folder sig ud, da en mand udgiver sig for at være betjent og overbeviser en restaurantchef om, at hun skal afhøre sin medarbejder om tyveri.Se Compliance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Compliance havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Compliance på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Compliance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Compliance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Compliance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Compliance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar