Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Compliance

Compliance

01/09/2014 | Flixfilm

Se Compliance på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Craig Zobel
Skuespillere: Ann Dowd, Matt Servitto, Dreama Walker, Pat Healy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Dette fortættede drama folder sig ud, da en mand udgiver sig for at være betjent og overbeviser en restaurantchef om, at hun skal afhøre sin medarbejder om tyveri.


Se Compliance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCompliance havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Compliance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Compliance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Compliance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Compliance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar