Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Compulsion

Compulsion

03/11/2014 | Flixfilm

Compulsion på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Richard Fleischer
Skuespillere: Orson Welles, Dean Stockwell, Diane Varsi
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To naboer bliver fastlåst i en kamp på vid og appetit, da den ene, som er kok, forsøger at lokke den anden, som lider af anoreksi, med kulinariske kneb.

Compulsion havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Compulsion på YouTube.Se Compulsion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Compulsion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Compulsion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Compulsion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Compulsion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar