Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Compulsion

Compulsion

03/11/2014 | Flixfilm

Se Compulsion på Netflix

Indspilningsår: 1959
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Richard Fleischer
Skuespillere: Orson Welles, Diane Varsi, Dean Stockwell, Bradford Dillman
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: To naboer bliver fastlåst i en kamp på vid og appetit, da den ene, som er kok, forsøger at lokke den anden, som lider af anoreksi, med kulinariske kneb.


Se Compulsion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCompulsion havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Compulsion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Compulsion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Compulsion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Compulsion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar