Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Computer Chess

Computer Chess

10/12/2013 | Flixfilm

Se Computer Chess på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Andrew Bujalski
Skuespillere: Kriss Schludermann, Tom Fletcher, Wiley Wiggins, Patrick Riester
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Dette komiske tidsbillede skildrer en skakturnering i 1980'erne, hvor mennesket lider sit første nederlag i kampen mod en maskine.


Se Computer Chess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkComputer Chess havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Computer Chess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Computer Chess herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Computer Chess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Computer Chess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar