Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Computerspillet Dota 2 kommer som Netflix-serie

Computerspillet Dota 2 kommer som Netflix-serie

17/02/2021 | Flixfilm

dota serie netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har mere eller mindre ud af det blå annonceret anime-serien ‘DOTA: Dragon’s Blood’, som er baseret på Dota 2, der et af de største computerspil i verden·

Det skriver Netflix i en pressemeddelese, som samtidig kan afsløre, at serien er lige rundt om hjørnet. Den får nemlig premiere allerede den 25. marts.

Se en kort teaser til serien nederst i artikel.

Fantasy-serien ‘DOTA: Dragon’s Blood’ er på 8 episoder og følger historien om den berømte Davion, der har dedikeret sit liv til at være Dragon Knight. Undervejs møder han en stærk, gammel eldwurm såvel som den ædle prinsesse Mirana, der er på hendes egen hemmelighede mission. Begivenhederne ender med at udvikle sig til noget, der er meget større, end han nogensinde kunne forestille sig.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Silverton Siege'

Artiklen fortsætter under annoncen

Ashley Edward Miller (‘X-Men: First Class’, ‘Thor’, ‘Black Sails’) er showrunner og producer på serien, mens animationen varetages af Studio MIR (‘The Legend of Korra’, ‘Voltron: Legendary Defender’).

“Fans vil elske, hvordan vi har givet vores bud på DOTA 2-universet og skabt en episk, følelsesladet og moden historie om nogle af deres yndlingskarakter fra spillet. Animationen, skuespiller og musikken er simpelthen perfekt og jeg er glad for at spilstudiet Valve støtter op om vores kreative ambitioner,” lyder det fra Ashley Edward Miller.

Se første sæson af ‘DOTA: Dragon’s Blood’ på Netflix Danmark fra 25. marts.
Skriv kommentar