Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

14/01/2015 | Flixfilm

Conan the Barbarian på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: John Milius
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow
Spilletid: 129 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Arnold Schwarzenegger spiller rollen som Conan, en slave der træner til at blive gladiator. Da han er fri, søger han hævn over forældrenes mordere.

Conan the Barbarian havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Conan the Barbarian på YouTube.



Se Conan the Barbarian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Conan the Barbarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conan the Barbarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conan the Barbarian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conan the Barbarian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar