Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

14/01/2015 | Flixfilm

Se Conan the Barbarian på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: John Milius
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman
Spilletid: 129 min
Land: USA, Spain, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Arnold Schwarzenegger spiller rollen som Conan, en slave der træner til at blive gladiator. Da han er fri, søger han hævn over forældrenes mordere.


Se Conan the Barbarian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConan the Barbarian havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Conan the Barbarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Conan the Barbarian herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Conan the Barbarian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conan the Barbarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar