Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

26/08/2014 | Flixfilm

Se Conan the Barbarian på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: John Milius
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow
Spilletid: 129 min
Land: United States, Mexico, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den tapre kriger, Barbaren Conan, går i spidsen for at forsvare indbyggerne i Hyboria, da onde kræfter slagter hans familie og andre beboere i landsbyen.

Conan the Barbarian havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Conan the Barbarian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Conan the Barbarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Conan the Barbarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Conan the Barbarian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Conan the Barbarian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar