Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Concrete Cowboy’ med Idris Elba lander hos Netflix

‘Concrete Cowboy’ med Idris Elba lander hos Netflix

28/10/2020 | Flixfilm

Concrete Cowboy danmark netflixNetflix har købt de eksklusive streamingrettigheder til det anmelderroste western-drama ‘Concrete Cowboy’.

Filmen er instrueret af Ricky Staub og på rollelisten ses Idris Elba (‘The Dark Tower’, ‘Beasts of No Nation‘) og ‘Stranger Things‘-stjernen Caleb McLaughlin.

Netflix har ikke annonceret en premieredato, men den forventes at lande i begyndelsen af 2021.

Dramafilmen følger den 15-årige dreng Cole (McLaughlin) fra Detroit, som bliver sendt til Philadelphia for at bo med sin far Harp (Elba), som han ikke har kendt gennem sin opvækst.

Faderen dyrker en cowboy subkultur – inspireret af den sande Fletcher Street Stables – et urbant samfund med heste – som efterhånden indfinder sin respekt hos Cole.

LÆS OGSÅ:   Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen 'Leo' - Se eksklusivt klip

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Concrete Cowboy’ havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival tidligere på året, og baseret på de nuværende anmeldelser er der en fremragende filmoplevelse i vente. Filmen har en bedømmelse på 76% på Rotten Tomatoes baseret på 42 anmeldelser.

Foruden tidligere nævnte medvirker også Jharrel Jerome, Lorraine Toussaint, Byron Bowers og Method Man i filmen.

Der er endnu ikke frigivet en officiel trailer, men der er blevet offentliggjort et kort klip fra film, som kan ses nedenfor.
Skriv kommentar