Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concrete Football

Concrete Football

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Concrete Football på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Udviklingen af professionel fodbold over hele verden skylder en stor del af æren til den form for fodbold, der spilles på gaderne i Frankrig.


Se Concrete Football på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Concrete Football havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Concrete Football ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Concrete Football herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Concrete Football er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concrete Football stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar