Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concrete Football

Concrete Football

01/09/2017 | Flixfilm

Se Concrete Football på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Udviklingen af professionel fodbold over hele verden skylder en stor del af æren til den form for fodbold, der spilles på gaderne i Frankrig.


Se Concrete Football på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConcrete Football havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Concrete Football ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Concrete Football herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Concrete Football er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concrete Football stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar