Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concrete Football

Concrete Football

01/09/2017 | Flixfilm

Concrete Football på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Jesse Adang, Syrine Boulanouar
Skuespillere: Serge Aurier, Mehdi Benatia, Ousmane Dembélé
Spilletid: 51 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Udviklingen af professionel fodbold over hele verden skylder en stor del af æren til den form for fodbold, der spilles på gaderne i Frankrig.Se Concrete Football på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Concrete Football havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Concrete Football på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Concrete Football ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concrete Football stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Concrete Football, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Concrete Football er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar