Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concussion

Concussion

12/07/2020 | Flixfilm

Se Concussion på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Peter Landesman
Skuespillere: Will Smith, Alec Baldwin, Albert Brooks
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dette drama er den sande historie om en retsmedicinsk patolog, som opdager den kontroversielle sammenhæng mellem hjernerystelse og hjernesygdomme hos NFL-spillere.

Concussion havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Concussion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Concussion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concussion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Concussion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Concussion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar