Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concussion

Concussion

12/07/2020 | Flixfilm

Se Concussion på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Peter Landesman
Skuespillere: Will Smith, Alec Baldwin, Albert Brooks, Gugu Mbatha-Raw
Spilletid: 123 min
Land: UK, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Dette drama er den sande historie om en retsmedicinsk patolog, som opdager den kontroversielle sammenhæng mellem hjernerystelse og hjernesygdomme hos NFL-spillere.


Se Concussion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Concussion havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Concussion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Concussion:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Concussion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concussion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar