Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Concussion

Concussion

15/04/2014 | Flixfilm

Se Concussion på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Stacie Passon
Skuespillere: Robin Weigert, Julie Fain Lawrence, Maren Shapero, Micah Shapero
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En lesbisk husmor, som føler sig fanget i et kedeligt ægteskab, begynder at besøge kvindelige prostituerede og oplever snart spændingen ved selv at være sexarbejder.


Se Concussion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConcussion havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Concussion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Concussion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Concussion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Concussion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar