Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Confessions of a Brazilian Call Girl

Confessions of a Brazilian Call Girl

01/06/2016 | Flixfilm

Se Confessions of a Brazilian Call Girl på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Marcus Baldini
Skuespillere: Deborah Secco, Cássio Gabus Mendes, Drica Moraes, Fabiula Nascimento
Spilletid: 131 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ung kvinde forlader sin adoptivfamilie for at blive en eksklusiv prostitueret i São Paulo og dokumenterer sit nye liv i en populær blog.


Se Confessions of a Brazilian Call Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkConfessions of a Brazilian Call Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Confessions of a Brazilian Call Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Confessions of a Brazilian Call Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Confessions of a Brazilian Call Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Confessions of a Brazilian Call Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar