Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Confessions of a Shopaholic

Confessions of a Shopaholic

01/08/2014 | Flixfilm

Se Confessions of a Shopaholic på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: P.J. Hogan
Skuespillere: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Finnish, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Shoppingnarkomanen Rebecca begynder at arbejde for et finansmagasin, og mens hendes karriere fortsætter opad, kæmper hun med ubetalte regninger.

Confessions of a Shopaholic havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Confessions of a Shopaholic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Confessions of a Shopaholic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Confessions of a Shopaholic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Confessions of a Shopaholic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Confessions of a Shopaholic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar