Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Confessions of a Shopaholic

Confessions of a Shopaholic

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Confessions of a Shopaholic på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: P.J. Hogan
Skuespillere: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Finnish, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Shoppingnarkomanen Rebecca begynder at arbejde for et finansmagasin, og mens hendes karriere fortsætter opad, kæmper hun med ubetalte regninger.


Se Confessions of a Shopaholic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Confessions of a Shopaholic havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Confessions of a Shopaholic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Confessions of a Shopaholic herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Confessions of a Shopaholic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Confessions of a Shopaholic stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar