Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Confessions of an Alien Abductee

Confessions of an Alien Abductee

22/08/2022 | Flixfilm

Confessions of an Alien Abductee på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Guy Gilbert
Skuespillere: Anna Chancellor, Miles Johnston, Simon Parkes
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Denne dokumentar skildrer en telefonlinje for folk, der tror, de har haft kontakt med rumvæsner.Se Confessions of an Alien Abductee på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Confessions of an Alien Abductee havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Confessions of an Alien Abductee på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Confessions of an Alien Abductee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Confessions of an Alien Abductee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Confessions of an Alien Abductee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Confessions of an Alien Abductee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar