Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Confessions of an Invisible Girl

Confessions of an Invisible Girl

22/09/2021 | Flixfilm

Confessions of an Invisible Girl på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Bruno Garotti
Skuespillere: Lucca Picon, Marcus Bessa, Caio Cabral
Spilletid: 91 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da den intelligente, men socialt akavede, Tetê kommer til en ny skole, vil hun gøre alt for at passe ind. Men skolens populæreste pige har andre planer.

Confessions of an Invisible Girl havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Confessions of an Invisible Girl på YouTube.Se Confessions of an Invisible Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Confessions of an Invisible Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Confessions of an Invisible Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Confessions of an Invisible Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Confessions of an Invisible Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar