Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congo: The Grand Inga Project

Congo: The Grand Inga Project

20/08/2014 | Flixfilm

Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Action, Adventure, Sport
Instruktør: Steve Fisher
Skuespillere: Tyler Bradt, Steve Fisher, Ben Marr, Rush Sturges
Spilletid: 60 min
Land: USA, Congo
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den kendte kajakroer Steve Fisher og hans team udfordrer Congoflodens Inga-rapids, som er et af de farligste whitewaters på jorden.


Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCongo: The Grand Inga Project havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Congo: The Grand Inga Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Congo: The Grand Inga Project herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Congo: The Grand Inga Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congo: The Grand Inga Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar