Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congo: The Grand Inga Project

Congo: The Grand Inga Project

20/08/2014 | Flixfilm

Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Action, Adventure
Instruktion: Steve Fisher
Skuespillere: Kara Blackmore, Tyler Bradt, Steve Fisher
Spilletid: 60 min
Land: United States, Congo
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den kendte kajakroer Steve Fisher og hans team udfordrer Congoflodens Inga-rapids, som er et af de farligste whitewaters på jorden.

Congo: The Grand Inga Project havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Congo: The Grand Inga Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congo: The Grand Inga Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Congo: The Grand Inga Project, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Congo: The Grand Inga Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar