Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Congo: The Grand Inga Project

Congo: The Grand Inga Project

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Action, Adventure, Sport
Instruktør: Steve Fisher
Skuespillere: Tyler Bradt, Steve Fisher, Ben Marr, Rush Sturges
Spilletid: 60 min
Land: USA, Congo
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Den kendte kajakroer Steve Fisher og hans team udfordrer Congoflodens Inga-rapids, som er et af de farligste whitewaters på jorden.


Se Congo: The Grand Inga Project på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Congo: The Grand Inga Project havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Congo: The Grand Inga Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Congo: The Grand Inga Project herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Congo: The Grand Inga Project er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Congo: The Grand Inga Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar